Az irodapiac hírei
Elemzések, információk, aktuális irodapiaci hírek

Új irodaházak a Váci folyosón Budapesten 2018.07.16

Egyedi stílusú, különleges történelemmel rendelkező új irodaépület készült el a napokban a Váci úti irodafolyosón. A White House átadásakor azonba újabb rendkívüli fejlesztés terve látott napvilágot Twist irodaház néven. Twist – Pest mini „felhőkarcolója“

Tovább olvas

Új irodaház épül Budapesten a Siemens egyik vállalatának 2018.07.16

Júlisban kezdődik a Siemens egyik vállalatának új székházépítése. A Duna-parton megvalósuló fejlesztés az Evosoft Hungary Kft. új irodaháza lesz, mellyel a szoftverfejlesztéssel és kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalat több helyszínen végzett tevékenységeit egy irodaházba vonják össze.

Tovább olvas

Etele Pláza Budán – Elindult az építkezés 2018.06.21

A Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró és az M1-M7 autópályák fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál nyílik majd meg 2020-ban Buda legnagyobb, és Budapest negyedik bevásárlóközpontja. A Futureal-csoport által megvalósított, mintegy 54 ezer négyzetméter bérbeadható területű Etele Pláza a várakozások szerint mintegy 40 ezer vásárlót vonz majd naponta.

Tovább olvas

Rangos díjat nyert el a budapesti Skypark irodaház 2018.06.06

FIABCI World Prix d’Excellence pályázatán irodaház-kategóriában második helyezett lett a budapesti Skypark irodaház. Az irodaház tervei Zoboki Gábor munkája alapján készültek el, és valóban Budapest irodaházainak egyik ékköveként készült el tavaly. A FIABCI Prix d’Excellence olyan projekteket keres és értékel, amelyek a leginkább megtestesítik a kiválóságot minden ingatlankereskedelmi szabályt betartva megalkotásuk során. A FIABCI a nemzetközi ingatlanos szövetség, amely immár 61 éve vizsgálja a piacot.

Tovább olvas

Egyre nehezebb elérhető iroda területet találni Budapesten 2018.05.18

Noha 2018 első negyedévében már két új A kategóriás irodaházzal is bővült a budapesti irodapiac kínálata, ugyanis elkészült a Markó Irodák 9 illetve a Váci Greens irodakomplexum; mégis alig találni üresen álló irodát Budapesten. A Budapesti Ingatlantanácsadók Egyeztető Fóruma által végzett felmérés szerint a budapesti illetve agglomerációs irodakínálat 7,3 százaléka áll üresen, amely nagyon alacsonynak számít az irodapiacon.

Tovább olvas

Oldalak

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.