Az irodapiac hírei

Úttörő megoldások a Futureal irodaházaiban 2018.02.12

Nagyszabású rendezvényen mutatta be a Futureal a jövő irodaházait. A 21. század forradalmian új megoldásaiban fontos szerepet kap az egészséges munkakörnyezet, a dolgozói jóllét, és a WELL rendszer. Mindez a cég jelenleg futó három projektjén keresztül került bemutatásra. A rendezvénynek stílusosan a befejezés előtt álló Advance Tower teteje adott otthont. A cég másik két nagy fejlesztése a Corvin 5 épület és a Budapest One irodapark. 

Tovább olvas

Belvárosi irodaházak – Budapest legjobb lokációi 2018.01.30

  Az irodapiac egyik legfontosabb paramétere a jó elhelyezkedés. A cégek számára fontos, hogy jól megközelíthető legyen, tömegközlekedéssel is; vegyék körbe szolgáltatóközpontok, éttermek, kávézók; preztízses környéknek számítson a hely; és kedvező legyen a munkakörnyezet. Mindezek mellett persze az ár és a minőség is top prioritás, de egy jó lokációval, sokminden eladható. Budapest szinte minden kerületében találni kiváló irodalehetőségeket, mégis vannak kiemelkedő környékek, amelyeket most listázunk.

Tovább olvas

Új irodaház a Duna-parton 2018.01.10

Millennium Gardens néven épül a Müpa és a Nemzeti Színház mellé a Duna-part pesti oldalának új irodaháza. Ez lesz Budapest egyik új kereskedelmi és kulturális központjának utolsó előtti eleme, melyet még a Kongresszusi Központ új épülete koronáz majd meg. A fejlesztés 2019 végére készülhet el, a modern irodaházak legkorszerűbb vívmányainak megvalósulásával.,    

Tovább olvas

Világhírű cég tervezi a MOL felhőkarcolóját a Kopaszi-gáton 2017.10.17

Londoni „Uborka“, Millenniumi gyaloghíd, felújított Reichstag, budapesti MOL székház, stb. Akár így is alakulhat a sor, ha felépül a MOL Kopaszi-gátra tervezett új épületegyüttese, melyet az a világhírű építésziroda tervez, ami a fent említett híres épületeket is magának tudhatja. Ha a Foster&Partners által tervezett lélegzetelállító látványtervek megvalósulnak, a monumentális épületegyüttes Budapest új ikonikus épülete lehet. Fenntarthatóság

Tovább olvas

Új iroda épül Dél-Budán 2017.10.17

Új irodakomplexum épül a Bartók Béla úton Bartók Udvar II néven. A tulajdonos Infogroup három ütemben tervezi az épületegyüttes átadását, az első fázis 2018 végére készülhet el. 

Tovább olvas

Oldalak

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában