Az irodapiac hírei
Elemzések, információk, aktuális irodapiaci hírek

Ezek az irodaházak lettek az irodapiac legjobbjai 2019.12.12

Tizedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait a Portfolio által megrendezett Property Investment Forumon. A tízezer négyzetméter alatti és feletti projektekről egy hét tagú zsűri döntött. Az első helyen szerepelnek az Advance Tower II. és a Budapest ONE irodapark. A szakmai zsűri tagjai között szerepelt Ágházi Gyula, Futó Gábor, Jellinek Dániel, Kovács Attila, Nagygyörgy Tibor, Noah Steinberg és Scheer Sándor.

Tovább olvas

Egyre nagyobb területeket kötnek le a bérlők 2019.12.05

A budapesti bérpiacon elenyésző az üresen álló irodák száma. A harmadik negyedévben az üresedési ráta nem haladta meg az 5,9 százalékot a Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF) mérése alapján. Eltérően a tavalyi és idei első félévi trendtől, a harmadik negyedévben az észak-Buda alpiacon maradt a legkevesebb terület üresen, mindössze 2,9 százalék állt kihasználatlanul.

Tovább olvas

Gazdát cserélt a Roosevelt irodaház 2019.10.15

Az OTP Ingatlanbefektetési alap presztízs irodaházzal bővíti portfolióját A Széchenyi téri Roosevelt Irodaház megvásárlásával. Ez az egyik legkiválóbb adottságokkal rendelkező irodaépület Budapesten. A prémium kategóriás, 26 ezer négyzetméteres ingatlant a közép-kelet-európai kereskedelmi ingatlanpiac egyik legjelentősebb tranzakciója során a Macquarie Csoporthoz tartozó, müncheni székhelyű GLL Real Estate Partners (GLL) alapkezelőtől vásárolta meg az OTP Csoport ingatlanalapja.

Tovább olvas

Elindult a Liberty irodaház építése 2019.09.20

A WING Zrt. szeptember elején elindította a Liberty irodaház építését. Az új épület a Telekom székház mellett, nyolc emeleten és 42 ezer négyzetméteren helyezkedik majd el. Prémium kategóriás irodák és kereskedelmi területek állnak rendelkezésre majd a bérlőknek. Az épület homlokzatán elhelyezett színes „bagettek” és az egyedi formájú, parkra néző teraszok adnak karaktert az épületnek. Az iroda alatt négy szintes mélygarázsban lehet majd parkolni, ahol 680 autó fér majd el, és 280 darab bicikli az erre létrehozott tárolókban.

Tovább olvas

Milyen az ideális iroda? 2019.08.29

Az emberi munka értéke egyre inkább felértékelődik, a munkaerőhiány állandóan felmerülő probléma Magyarországon, és nem csak az építőiparban. Ez az oka annak, hogy a munkáltatók a kedvezőbb fizetések mellett jobb munkakörnyezetet hoznak létre a munkavállalók számára. Az elmúlt 3 hónapban átadott négy irodaépülettel együtt 3 654 180 négyzetméterre nőtt a budapesti modern irodaállomány a BRF felmérése szerint. Az üresedési ráta 6,3%-ra süllyedt, ami 0,8 százalékpontos negyedéves csökkenésnek felel meg.

Tovább olvas

Oldalak

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek