hu

Az irodapiac hírei
Elemzések, információk, aktuális irodapiaci hírek

Közel nyolcszoros növekedés az irodapiacon 2022-re? 2022.01.27

A tavalyi év kevés új átadásának ellenére – idén több mint egy tucat modern iroda kerülhet az irodapiacra. Jelentős emelkedést jósolnak. 2021 nem volt kiemelkedő év a magyarországi irodapiacot tekintve. A harmadik és a negyedik negyedév sem hozott bővülést a modern irodaállományban Budapesten, azonban 2022 bíztató tendenciát mutat, több már futó projektnél is befejeződhet idén az építkezés.

Tovább olvas

2021 Átadott és épülő irodaházai 2021.11.22

Folyamatosan épülnek a modern irodaházak Magyarországon, Budapest a 3. helyen a régió fővárosai között.

Tovább olvas

Mi a szerepe a Váci úti irodafolyosónak a magyar gazdaságban? 2020.02.17

Azok a cégek, melyek központja a budapesti Váci út Nyugati pályaudvar és Újpest Központ metrómegálló közti részén találhatók, hatalmas szerepet töltenek be az ország gazdaságában. Az itt elhelyezkedő cégek túlnyomó részt szolgáltatásokkal foglalkoznak, gyártással csak elhanyagolható mértékben, ezért kevésbé figyelemfelkeltő, mint például egy autógyártással foglalkozó cég. A G7.hu elemzésében 763 olyan vállalkozás szerepel Budapestnek ezen pontján, amelyek árbevétele elérte legalább az 50 millió forintot az elmúlt években.

Tovább olvas

Ez lehet Budapest legnagyobb bevásárló központja 2020.01.28

Bővíteni tervezik az Aréna Plázát, ami így Budapest legnagyobb bevásárlóközpontjává válhat. A Symmetry Arena ingatlankezelő Kft. engedélykérelmet adott be az Arena Mall bővítésére - tudta meg a HVG. Amennyiben ez a projekt megvalósul, ez lesz Magyarország legnagyobb bevásárló központja, megelőzve a Westendet.

Tovább olvas

Ezek az irodaházak lettek az irodapiac legjobbjai 2019.12.12

Tizedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait a Portfolio által megrendezett Property Investment Forumon. A tízezer négyzetméter alatti és feletti projektekről egy hét tagú zsűri döntött. Az első helyen szerepelnek az Advance Tower II. és a Budapest ONE irodapark. A szakmai zsűri tagjai között szerepelt Ágházi Gyula, Futó Gábor, Jellinek Dániel, Kovács Attila, Nagygyörgy Tibor, Noah Steinberg és Scheer Sándor.

Tovább olvas

Oldalak

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek