Az irodapiac hírei
Elemzések, információk, aktuális irodapiaci hírek

A Tulipán lesz London új építészeti csodája 2018.11.27

  A Tulipán egy közel 305 méter magas virág formájú torony lesz, forgó gondolákkal és hatalmas kilátótérrel beépítve a Foster+Partners tervezésében. A Gherkin – másnéven Uborka nevű felhőkarcoló mellé építik majd.  

Tovább olvas

Új irodaházak a Váci folyosón Budapesten 2018.07.16

Egyedi stílusú, különleges történelemmel rendelkező új irodaépület készült el a napokban a Váci úti irodafolyosón. A White House átadásakor azonba újabb rendkívüli fejlesztés terve látott napvilágot Twist irodaház néven. Twist – Pest mini „felhőkarcolója“

Tovább olvas

Új irodaház épül Budapesten a Siemens egyik vállalatának 2018.07.16

Júlisban kezdődik a Siemens egyik vállalatának új székházépítése. A Duna-parton megvalósuló fejlesztés az Evosoft Hungary Kft. új irodaháza lesz, mellyel a szoftverfejlesztéssel és kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalat több helyszínen végzett tevékenységeit egy irodaházba vonják össze.

Tovább olvas

Etele Pláza Budán – Elindult az építkezés 2018.06.21

A Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró és az M1-M7 autópályák fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál nyílik majd meg 2020-ban Buda legnagyobb, és Budapest negyedik bevásárlóközpontja. A Futureal-csoport által megvalósított, mintegy 54 ezer négyzetméter bérbeadható területű Etele Pláza a várakozások szerint mintegy 40 ezer vásárlót vonz majd naponta.

Tovább olvas

Rangos díjat nyert el a budapesti Skypark irodaház 2018.06.06

FIABCI World Prix d’Excellence pályázatán irodaház-kategóriában második helyezett lett a budapesti Skypark irodaház. Az irodaház tervei Zoboki Gábor munkája alapján készültek el, és valóban Budapest irodaházainak egyik ékköveként készült el tavaly. A FIABCI Prix d’Excellence olyan projekteket keres és értékel, amelyek a leginkább megtestesítik a kiválóságot minden ingatlankereskedelmi szabályt betartva megalkotásuk során. A FIABCI a nemzetközi ingatlanos szövetség, amely immár 61 éve vizsgálja a piacot.

Tovább olvas

Oldalak

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.