Az Új Iroda szolgáltatásai

Cégünk átfogóan lefedi a teljes kiadó iroda piacot Budapesten.

 
Irodakeresés

Adatbázisunkból választhat A-B kategóriás irodák közül, melyekről azonnal hiteles információt nyújtunk. Az általunk kínált iroda helyiségek Budapest legfrekventáltabb üzleti negyedeiben találhatóak, kiváló megközelíthetőséggel és közlekedési lehetőségekkel. Kínálatunkban a különböző igényeknek megfelelően elérhető zöld-, szolgáltatott-, és közösségi iroda egyaránt. Ügyfeleink profiljuknak megfelelően választhatnak eltérő méretű, fekvésű, és felszereltségű kiadó irodák közül.

 
Személyre szabott ajánlatok

A megadott paraméterek alapján 24 órán belül eljuttatjuk Önhöz a Budapest területén elérhető kiadó irodák teljes kínálatát, melyet igény szerint, rugalmasan meg is mutatunk. Elkötelezett, készséges szakembereink hasznos tanácsokkal segítik, hogy az Önnek legoptimálisabb döntés szülessen, és cége legtöbbet profitáljon új irodahelyiségéből. Ismerjük a modern irodapiaci trendeket, a kiadó iroda tulajdonosokkal régóta jó kapcsolatot ápolunk. Az igényeknek megfelelően összeállítunk egy csomagot, amely a lehető legkedvezőbb irodabérlési megoldás cége számára.

 
Bérlőképviselet

Amint referenciáink mutatják, hatékony segítséget nyújtunk a legmagasabb elvárásokkal és igényekkel rendelkező ügyfeleink számára is a tökéletes választáshoz. Mivel az irodaváltás egy hosszú távú döntés, a helyszín mellett a másik fontos tényező az elérhető legjobb bérlési feltételek és az ár letárgyalása. Ahogy a megfelelő iroda választásában, úgy szerződés folyamatában is részt veszünk, hogy a lehető legkedvezőbb alkupozíció születhessen.

Tudjon meg többet!

Írja meg nekünk a keresett irodaterület paramétereit és kollégáink összegyűjtik a budapesti irodapiac legjobb ajánlatait!

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek