hu
Vissza a listához

Exkluzív budai irodaház ajánlataink2024.04.22

Exkluzív budai irodaház ajánlataink

Magas színvonalú, prémium szolgáltatással rendelkező, csúcskategóriás irodaházak elérhetők fővárosunk budai oldalán. Az inspiráló természet - hála az épületekre jellemző belső kerteknek, a kávézó és étterem biztosítja a kikapcsolódást és a nyugodt munkakörnyezetet, a magas minőségű, high-end kivitelezések és ötletes megoldások pedig a produktív munkavégzést. Az alábbi 4 irodaházat szeretnénk most kiemelten ajánlani, melyeket nemcsak a nyújtott szolgáltatások és a kiemelkedő színvonal, hanem a nagyon rugalmas, rendkívül kedvező bérlési lehetőségek miatt is érdemes megtekinteni.

A Budapest ONE irodapark Budapest nyugati kapujának számító Őrmezőn helyezkedik el, könnyen megközelíthető akár autóval vagy tömegközlekedéssel is. Az Irodaház WELL Building Platina előminősítést szerzett, melynek célja, hogy olyan irodaházak épüljenek, amelyek a környezetvédelem mellett az ott dolgozók egészségére és közérzetére is kedvező hatással vannak. 

A Millennium Gardens irodaház egy egyedülálló, mintegy 1 km hosszú zöld promenád mellett helyezkedik el közvetlenül a Duna parton. Szomszédságában a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház és a K&H székház helyezkedik el, gyönyörű panorámát kínálva leendő bérlőinek.

A kikapcsolódást, az alternatív helyen történő munkavégzést támogatja a tágas, vízfelülettel is rendelkező zöld belső udvar, ami közösségi térként és találkozóhelyként is funkcionál, és ahol ebédjüket is elfogyaszthatják a dolgozók. 

BudaPart Gate irodaházból látható az öböl vize, valamint a BudaPart tér, ami az új városnegyed kapuját szimbolizálja. A környezetbarát irodaépület mind elhelyezkedésének, mind a zöld és vízterület magas arányának köszönhetően kimagasló lehetőség a budapesti iroda kínálatban. Ha egy modern, színvonalas, kellemes környezetet keres munkavállalói számára, a BudaPart Gate tökéletes választás. 
Az IP West irodaház egy nemzetközi színvonalú irodaépület a főváros budai oldalén. Az irodaházat a rendkívül hatékonyan kihasználható, rugalmasan alakítható, világos irodaterek jellemzik, ahol a magas műszaki színvonal egyedi építészeti megoldásokkal és formabontó elemekkel párosul. Az egyes fázisokban megépülő belső kertek, kávézó és étterem biztosítja a kikapcsolódást és a természetközeli munkakörnyezetet.

Ha felkeltette érdeklődését bármelyik irodaház, keressen fel minket, egyeztessünk megtekintést, és ne maradjon le a most akár azonnali beköltözéssel, a piacon rendkívül kedvező feltételekkel kínált irodaház opciókról.

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Azonnal költözhető iroda akár 100 főre?

Jelenleg nem talál ilyen lehetőséget a piacon! Ha kiemelkedő minőségű, azonnal elérhető, teljesen berendezett irodát keres 70-100 főre, ez az ideális hely Önnek!

Megtalálta