Kereső

Kiadó irodák I. kerület
Tekintse meg a budapesti kiadó irodákat

Kiadó iroda 1. kerület Pauler Irodaház 1013 Budapest, Pauler u. 11154-520 nm

Az ingatlan a Budai Vár közvetlen közelében, Budapest I. kerületében, a Pauler utca 11. szám alatt található. Az épület közvetlen környezetében lakóépületek és újépítésű társasházak vannak. A ’90-es évek elején épült 7 emeletes irodaház telekmérete 875 m2. Az épület kétszintes 51 férőhelyes alagsori parkolóval + 5 felszíni vendégparkolóval rendelkezik. Az épület 2006-2007-ben teljeskörűen felújításra került.

€11-12/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
Kiadó iroda 1. kerület Belle Epoque 1012 Budapest, Márvány utca 18.95-95 nm

Az I. kerületben, Déli-pályaudvarhoz közel a Belle Epoque Irodaház Kft, 6 emeletes irodaház, modern és jól felszerelt „A” kategóriás exkluzív irodaházban 95 m2-es irodaterület bérbeadó. Az üzemeltetési költség + saját fogyasztás mérőóra alapján. Színvonalas felszerelt teakonyha, szintenkénti mellékhelyiség, lift, szükség esetén zárt parkoló bérelhető, jó megközelítés, bel-budai lokáció. 

€12.5/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
 • Kártyás belépés
Kiadó iroda 1. kerület Buda Center 1016 Budapest, Hegyalja út 7-13.200-1100 nm

A közel 6.000 négyzetméter irodaterületet és egy kétszintes mélygarázst magába foglaló épület 1991-ben készült el, és egyike volt az első Budapesten épült nemzetközi színvonalú irodaházaknak. Az épület az M1 és M7-es autópálya Budapestre bevezető szakaszát a Belvárossal az Erzsébet hídon keresztül összekötő Hegyalja úton fekszik. A Buda Center az Alkotás úton valamint a Hegyalja úton közlekedő autóbuszok és villamosok által közelíthető meg.

€11-12/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
 • Bankfiók
 • Bankautomata
Kiadó iroda 1. kerület K32 (Iréne Irodaház) 1013 Budapest, Krisztina körút 32.40-40 nm

A modern, "A" kategóriájú kiadó irodaépület Buda elegáns, központi részén található, a Lánchíd és a Déli Pályaudvar közelében. Ideális lokáció olyan cégek számára, amelyek kisebb vagy közepes méretű irodát keresnek, reális áron.  

€16-18/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
 • Kártyás belépés
Kiadó iroda 1. kerület Zsolt-Udvar 1016 Budapest, Mészáros utca 58.120-2064 nm

Jelenleg ebben az irodaházban sajnos nincs elérhető szabad terület.

A Zsolt–Udvar budapesti irodaháza alkalmas a legkorszerűbb irodai feladatok ellátására. A szintenként megosztható épületek tartós, hagyományos anyagokból épülnek. A nemes és természetes anyagok használata minőségileg kellemesebb munkakörnyezetet jelent. A természetes környezetet az épületet övező park is fokozza.Az épületek alatt külön bejáratú kétszintes mélygarázs húzódik, amiben az A épület esetében 56, a B épület esetében kb. 80 gépkocsi helyezhető el. Mindkét épület földszintjén kétszintes, elegáns és tágas fogadótér és ügyfélforgalmi rész került elhelyezésre, továbbá több, szeparálható...

€10/hó/nm
Kiadó iroda 1. kerület Hattyú Ház 1015 Budapest, Hattyú utca 14.100-365 nm

Jelenleg ebben az irodaházban sajnos nincs elérhető szabad terület.

A Hattyúház 1998–ban épült multifunkcionális épület, amely egy sajátos építészeti stílus, a magyar organikus építészet egyik kiemelkedő alkotása. Külső megjelenésében a természetes anyagok (kő, fa, kőpala) használata és a magyar népi építészet forma– és motívumvilága jellemzi, amely az épületet egyedivé és attraktívvá teszi. Építészeti megoldásainak köszönhetően egyre nagyobb ismertséget és elismertséget vált ki a budapesti polgárok és a turisták körében. A Hattyúház Buda egyik legfontosabb közlekedési csomópontja, a Moszkva tér közelében helyezkedik el, tömegközlekedési eszközökkel (metró,...

€10-13/hó/nm
Kiadó iroda 1. kerület MBC Business Center 1012 Budapest,Vérmező út 4.261-1353 nm

A Moszkva tér Business Center elegáns épülete első osztályú építőanyagokból készült 2002–ben és az építő nagy gondot fordított mind a belső környezet mind pedig a külső homlokzat igényes kialakítására. Az épület belső udvarán gondozott kert található, amelyre kitűnően rá lehet látni a bérleményekből és az ezekhez tartozó erkélyekről. A 2 szintes mélygarázs 88 parkolóhellyel és forgalomirányító rendszerrel megoldást kínál a forgalmas környéket jellemző felszíni parkolás problémájára. A vendégek fogadását recepciós szolgálat végzi magas szinten. A belépők nyilvántarthatók a modern forgókaros...

€11.5-12.5/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
 • Étterem
 • Kártyás belépés
Kiadó iroda 1. kerület Pálya 4/6 Irodaház 1012 Budapest, Pálya utca 4-6.48-566 nm

A Pálya 4/6 Irodaház az I. kerületben, Budapest egyik legértékesebb területén, azon belül Krisztinavárosban található. Az összes alapterülete 2551 nm. Irodái jó kialakításúak, némelyik bérleményhez önálló teakonyha is tartozik. Az épületben büfé, 2 szintes mélygarázs és 2 db lift van.

€11.8-11/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
 • Étterem
Kiadó iroda 1. kerület Pálya Center 1012 Budapest, Pálya utca 1.100-737 nm

Jelenleg ebben az irodaházban sajnos nincs elérhető szabad terület.

A modern, kiadó irodaház Buda központjában, csendes, mégis gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel rendkívül jól megközelíthető utcában található. Az ingatlan déli tájolásának köszönhetően irodái világosak. A Pálya Centerben exkluzív színvonalú fittnes klub, az ATSA Fittnes, továbbá hangulatos étterem–kávézó, nagy belső kert, mélygarázs, az irodaegységekben teljesen rugalmas belső elrendezés, digitális telefonrendszer, kábelhálózat áll rendelkezésre.

€10-12/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
 • Étterem
 • Fitneszterem
 • Kávézó
Kiadó iroda 1. kerület Tabán Irodaház 1013 Budapest, Krisztina tér 2.200-806 nm

Jelenleg ebben az irodaházban sajnos nincs elérhető szabad terület.

A Tabán Irodaház a bel-Buda elegáns, üzleti negyedében a Krisztina körút és a Roham utca sarkán helyezkedik el. A belvárosból a Lánc-hídon és az Alagúton keresztül, Budáról a Déli pályaudvar és a Széll Kálmán (volt Moszkva) tér felől egyaránt könnyen megközelíthető helyen. 

€10.5-12.5/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
Kiadó iroda 1. kerület Duna Bellview 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 8.0-0 nm

Jelenleg ebben az irodaházban sajnos nincs elérhető szabad terület.

Az épület kiváló lehetőséget biztosít modern irodák bérlésére Budapest központi fekvésű I. kerületében, a Budai vár alatt. A világörökség részének nyilvánított Duna-parton álló épület mindhárom homlokzata nagyszerű kilátást nyújt a főváros nevezetességeire. A Budapest szívében található Duna Bellview irodaház elsőrangú vízparti fekvéssel, a Dunára, Lánchídra, a Budai Várra néző egyik legszebb panorámával rendelkezik. Az épületet könnyű felismerni és megtalálni: 500 méterre helyezkedik el a Lánchídtól, szemben a pesit Duna-part öt csillagos szállodáival. Az 1970-es évek retro-dizájn stílusában...

€10-11/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
 • Kártyás belépés
Kiadó iroda 1. kerület Corvin Ház 1011 Budapest, Corvin tér 10.69-327 nm

Hatékony, modern, napfényes irodák a Budai Várnegyed lábánál a Corvin téren.  A Batthyány tértől öt perc sétára, ugyanakkor a felújított Corvin tér csendes, hangulatos részére esik a reprezentatív irodaház. Az ingatlant teljes külső és belső felújítás után kulcsrakészen adjuk át.

€12.5-13.5/hó/nm
 • 24 órás recepció és portaszolgálat
 • Kártyás belépés

Iroda közvetlenül a Budai Vár mellett? Nem lehetetlen! Ha beleszeretett Budapest múltjának ebbe az emblematikus szeletébe, válasszon kiadó irodát az I. kerületben található minőségi irodaházak kínálatából! Történelmi környezet, 21. századi felszereltséggel, a legmagasabb színvonalon! Összeszedtük a legjobbakat!

A listázott irodák elhelyezkedése Nagyítsa a térképet a kívánt lokációra és kattintson a jelölőkre az irodaházak eléréséhez.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek