hu
Vissza a listához

Frissen átadott irodaházak Budapesten2018.12.05

Frissen átadott irodaházak Budapesten

Az irodák bérbeadásánál 2011 óta a legdinamikusabb időszakba értünk. Rengeteg új irodaház került átadásra Budapesten, és a következő időszakban is számíthatunk növekedésre.

Mill Park Irodaház

A Skanska fejlesztésével 2016-ban elkezdett Mill Park Irodakomplexumnak már a második épülete is befejeződött. A IX. kerület Soroksári úton elhelyezkedő, mintegy 36 ezer négyzetméteres irodakomplexum első fele még májusban épült meg, ide a T-System leányvállalatának dolgozói már be is költöztek. Egy 538 férőhelyes három szintes mélygarázs, illetve egy 5.500 négyzetméteres kert is tartozik a Budapesten egyedinek számító modern építményhez. Az épület 90 százalékát már kiadták, azonban az újonnan elkészült részbe még nem tudni ki fog beköltözni.

Az irodakomplexum dolgozói a Connected by Skanska applikációt is használhatják majd, amelyen tájékozódhatnak például a tömegközlekedési információkról.

Az Erste Alapkezelő Zrt. vásárolta meg az irodakomplexumot mintegy 100 millió euróért, ami 32,5 milliárd forintot tesz ki. A Nordic Light irodaépület eladása után ez a második alkalom, amikor a Skanska az Erste számára értékesített irodaházat.

Ecodome irodaház

A Redwood fejlesztésében az I. kerületben nyitott meg Buda legújabb irodaháza, az Ecodome. Az épület az „economic”, vagyis a gazdasági működtetés, és az „ecofriendly”, avagy környezettudatos jelzőkről kapta a nevét, és ennek szellemében is épült. Ebben az irodaházban több mint 5.000 négyzetméternyi kivehető irodahelység található.

Telekom Székház

Elkészült a több mint 100 ezer négyzetméteres, kilenc emeletes, WING Zrt. által fejlesztett és a Market Építő által kivitelezett székház. Ez lett így Magyarország legnagyobb, egy épületben megvalósult irodaháza, amely több mint 4.000 dolgozó számára biztosít munkahelyet. A beruházáson átlagosan naponta közel 1.000 szakember, 150 beszállító és alvállalkozó dolgozott 28 hónapon át. Az épületben az irodaterület mellett konferenciaközpont, két étterem, fitneszközpont és futópálya is található. Az épület bruttó alapterülete 105 ezer négyzetméter, a felosztása pedig magában foglal egy mélygarázst, a földszintet és 8 emelet irodahelységet. Még 50 elektromos autótöltő is található itt.

Advance Tower

Az Advance Tower könnyű megközelíthetősége miatt ma az egyik legkedveltebb irodahelyszín Budapesten. A hatszintes, Váci úton elhelyezkedő, ‘A’ kategóriás irodaházat a Mérték Építészeti Stúdió tervezte, szem előtt tartva a Futureal elvárásait.

Alul teremgarázs található, az épület nagyban alkalmazkodik a környezettudatosság és a fenntarthatóság mára különös hangsúlyt nyert értékeihez. Ebben az épületben is több szolgáltatás található, amelyek az itt dolgozók kényelmét segítik elő, így tartalmaz kávézót, pihenő kertet és biciklitárolót is.

 

Források:

https://www.portfolio.hu/

https://www.portfolio.hu/

https://www.portfolio.hu/

https://piacesprofit.hu/

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek