Vissza a listához

Bemutatkozik a HillSide Irodaház2019.03.19

Bemutatkozik a HillSide Irodaház

A MOM Park szomszédságában, a felkapott Dél- és Central-Buda találkozásánál befejeződött hivatalosan is a HillSide irodaház építése. Scheer Sándor és Wáberer György ingatlanfejlesztő vállalkozása által valósult meg a komplexum, ami 8 szinten, 22 ezer négyzetméteres bérbeadható irodaterülettel és 500 négyzetméteres lobbytérrel rendelkezik. A városrész életében új korszakot nyitott mind üzleti, mind lakóövezeti szempontból, hiszen a koncepció elegáns, a zöldszemléletet képviseli és illeszkedik a városképhez.

A HillSide irodaház amellett, hogy kiváló helyszínre épített, izgalmas építészeti és technológiai részletekkel tervezett projekt, a LEED Gold minősítést is magának tudhatja. A munkálatok során fennálló nehézségeket egyedi és kreatív ötletekkel oldották meg, mint a több funkciót is ellátó lobby, a homlokzat és a nagy üvegfelületek kialakítása, az egész épületben meghatározó zöld felületek beépítése és hangsúlyozása. A lobby egyébként hasonlít egy luxus hotel földszintjéhez.

A fejlesztők egy specialistákból álló csapatot bíztak meg a projekt megvalósítására, egy építészeti szférában elismert csapat dolgozott az irodaház megépítésén, amiben az energiahatékonyság, a biztonság és a zöld környezet is nagy szerepet kapott az épület identitásának kialakítása mellett.

Most már egy irodaháznak a dolgozói kényelmére is nagy hangsúlyt kell fektetnie, amit a HillSide projektben teljesen ki is elégítenek éttermek és kávézók sokaságával, sportolási és rekreációs lehetőségekkel, divat-, élelmiszer-, elektronikai üzletekkel, postával a gyors ügyintézés érdekében és egyéb szolgáltatásokkal. A ház mellé különféle műalkotások is kerültek még színesebbé varázsolva a környéket.

Irodát bérelne a HillSide irodaházban?

 

Forrás:

https://index.hu/

https://www.origo.hu/

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek