hu
Vissza a listához

Új üzleti park épül Dél-Budán2019.06.12

Új üzleti park épül Dél-Budán

A White Star Real Estate új üzleti park építésébe kezd Budapest XXII. kerületében Park22 néven. A beruházás három ütemben fog megvalósulni, értéke 15 milliárd forint.

A projekt három fázisban épül majd meg, és még idén elkezdődik. Három irodaépület és hat raktárcsarnok készül majd. A befektetés keretében kialakítanak 421 parkolóhelyet, egy 24 órás védelmi és beléptetési rendszert, valamint elektromos autótöltőket és kerékpártárolókat is.

A 15 hektáros telken 53 ezer négyzetméternyi park és 61 ezer négyzetméternyi bérbeadható terület kerül kialakításra. A projekt első ütemét előreláthatóan 2020-ban adják át, a további fázisok elkészülésének dátuma még bizonytalan.

Kiváló infrastruktúrával és megközelíthetőséggel rendelkezik az üzleti park, mivel mind busszal, mind kerékpárral mind pedig vonattal egyszerűen elérhető. Közvetlen szomszédságában található a Campona bevásárlóközpont.

A White Star Real Estate nevéhez több mint 350 ezer négyzetméternyi fejlesztés kapcsolódik Magyarországon, melyek értéke 450 millió euró. Az Infopark A, az Alkotás Point, az M1 Business Park, az Airport Business Park, vagy a Market Central Ferihegy bevásárlópark is a kész projektjeik közt szerepel. Magyarország mellett a közép-kelet európai régióban Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is jelen van a cég.

 

Forrás:

Magyarépítők

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek