Vissza a listához

Új irodaházak a Váci folyosón Budapesten2018.07.16

Új irodaházak a Váci folyosón Budapesten

Egyedi stílusú, különleges történelemmel rendelkező új irodaépület készült el a napokban a Váci úti irodafolyosón. A White House átadásakor azonba újabb rendkívüli fejlesztés terve látott napvilágot Twist irodaház néven.

Twist – Pest mini „felhőkarcolója“

A GTC legújabb projektje a Twist irodaház a napokban kaphatja meg az építési engedélyt, hogy ezáltal Pest harmadik legmagasabb épülete valósulhasson meg. Míg jelenleg Pest csúcstartói a Parlament és a Bazilika épületei 96 méter magassággal, az új irodaház a tervek szerint dobogós helyezett lesz majd a maga 90 méteres nagyságával.

A Twist irodaház nemcsak termetével emelkedik ki majd környezetéből, hanem több mint 37 ezer négyzetméter alapterületével is tekintélyes irodaházzá válik a Váci úti irodafolyosón. A tervek szerint a 23 emeletes épületnek 3 mélygarázsszintje lesz, majdnem 580 férőhelyes parkolóval és 24 elektromos töltőállomással.

White House

új irodaház a váci folyosón

A GTC napokban átadott fejlesztése az egykori felvonógyár épületéből alakult újjá. A teljes projekt 21 500 négyzetméter irodaterülettel növelte a budapesti irodapiacot, melynek egyik legkülönlegesebb része a századfordulón épült 2000 négyzetméteres Schlick-féle felvonógyár átalakítása volt. Az eredeti épület homlokzata szinte egészében megmaradt, belül azonban teljesen új, modern kialakítással integrálták az irodaház egészéhez.

Források:

portfolio.hu

portfolio.hu

 

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek