hu
Vissza a listához

Új irodaház épül Dél-Budán2019.07.22

Új irodaház épül Dél-Budán

Az 5711 négyzetméteres, XI. kerület, Hengermalom út 18-as szám alatt található telek új gazdára talált, méghozzá az ATENOR személyében.

Az Újbuda Center Bevásárlóközpont csak 400 méterre található az ATENOR által megvásárolt területtől, és mindössze 700 méterre a Dunaparttól, ezért tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető. Az Infopark és a Budapark is a közelében helyezkednek el. Ez a város egyik legkedveltebb része, a hatalmas zöld területek és jó közlekedés miatt. Az M1-es és M7-es autópályák is könnyen igénybe vehetők innen. A pestiek és budaiak által egyaránt könnyedén megközelíthető lesz az új irodaház.

Egy A+ kategóriás, 15 ezer négyzetméteres irodaház fog épülni a tervek szerint, környezettudatos megoldásokkal, mélygarázzsal, belső kerttel és teraszokkal ellátva. Az ATENOR magyarországi portfoliója ezzel 232 ezer négyzetméterre nő, amelybe 4 irodaprojekt tartozik bele. Ez a fejlesztés illeszkedik az ATENOR stratégiájába, melynek célja építészetileg és környezetileg is egyaránt támogatni a projekteket számos európai nagyvárosban.

 

Források:

Magyarepitok.hu

Portfolio.hu

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek