Vissza a listához

Új irodaház épül Budapesten a Siemens egyik vállalatának2018.07.16

Új irodaház épül Budapesten a Siemens egyik vállalatának

Júlisban kezdődik a Siemens egyik vállalatának új székházépítése. A Duna-parton megvalósuló fejlesztés az Evosoft Hungary Kft. új irodaháza lesz, mellyel a szoftverfejlesztéssel és kutatás-fejlesztéssel foglalkozó vállalat több helyszínen végzett tevékenységeit egy irodaházba vonják össze.

A több mint 20 ezer négyzetméteres irodaház fejlesztését a WING Zrt. végzi, és a tervek szerint 2021 januárjában készül majd el, mintegy két és fél év alatt. Az új épület Budapesten, a Magyar Tudósok körút 11. száma alatt helyezkedik majd el, a Magyar Nobel-díjasok Kutatás- Fejlesztési Park második fázisában valósul meg. Közvetlen szomszédságában található majd a már elkészült új Ericsson székház.

A jövőben elkészülő új irodaegyüttes 22 ezer négyzetméter alapterületéből a Siemens valamivel több mint 20 ezer négyzetmétert bérel majd. Az épülethez egy több mint 500 férőhelyes mélygarázs tartozik majd, a felszínre pedig hat emelet magas akadálymentesített épületet terveznek, mely kialakítása során cél a LEED Gold minősítés elérése.

Forrás: portfolio.hu

Kép: wing.hu

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek