Vissza a listához

Új irodaház a Duna-parton2018.01.10

Új irodaház a Duna-parton

Millennium Gardens néven épül a Müpa és a Nemzeti Színház mellé a Duna-part pesti oldalának új irodaháza. Ez lesz Budapest egyik új kereskedelmi és kulturális központjának utolsó előtti eleme, melyet még a Kongresszusi Központ új épülete koronáz majd meg. A fejlesztés 2019 végére készülhet el, a modern irodaházak legkorszerűbb vívmányainak megvalósulásával.

A fejlesztő TriGranit cég zöld szempontokat figyelembe véve az épület tetejére tetőkertet és teraszt alakít ki. Az épület földszintjén szintén kert valamint vízmedence várja az érkezőket. Az irodaház több száz kerékpártárolóval, több zuhanyzóval ellátott öltözővel és akadálymentesített mosdóval rendelkezik.

Az irodaház a Finta Stúdió tervei alapján épül, melynek jellegzetessége a hatalmas üvegfelületek és az épületeket összekötő üveghíd. Ezzel a megoldással a bérlőknek is kedveznek, hiszen az irodák tetszés szerint alakíthatók ki.

A Millennium Gardens kiváló lokációját mi sem bizonyítja jobban, mint a munka utáni időtöltés számos lehetősége, legyen szó akár kulturális, akár pihentetőbb programról. A környéken postaszolgáltatás, éttermi lehetőségek, és egyéb szolgáltató centrumok várják a dolgozókat, hiszen olyan nagynevű cégek telepítették ide korábban irodájukat, mint a Vodafone, a Morgan Stanley, a Nestlé, a JTI Hungary, a Lexmark, a ProLogis vagy a Boehringer.

 

Forrás:

www.millenniumgardens.hu

Kép:

Millennium Gardens Budapest 

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.