Vissza a listához

Új iroda épül Dél-Budán2017.10.17

Új iroda épül Dél-Budán

Új irodakomplexum épül a Bartók Béla úton Bartók Udvar II néven. A tulajdonos Infogroup három ütemben tervezi az épületegyüttes átadását, az első fázis 2018 végére készülhet el. 

Az irodapark már meglévő 4 épületében összesen 10.5 ezer négyzetméter irodaterület, 4 ezer négyzetméter kereskedelmi- és raktárterület várja a bérlőket, ehhez kapcsolódik majd az “A+” kategóriás új irodaház, mintegy 24 ezer négyzetméter alapterületével, “finom avantgárd stílusjegyeivel, magas szintű építészeti megoldásaival, nagy zöld közösségi tereivel, egyedi teraszokkal” – olvasható a Bartók Udvar hivatalos honlapján.

Az ingatlan értékét tovább növeli a tervek alapján kiérdemelt nagyon jó zöld minősítés. A fejlesztés a külső környezet alakulására is pozitív hatással lesz.0

A Bartók Udvar a Bartók Béla út 105-113. szám alatt épül. A parkolás segítésére mélygarázs és parkolóház épül, összesen mintegy 480 beállóhellyel. A környéken már most számos szolgáltatás elérhető: többek között banki és egyéb ügyintézés, utazási irodák, sportcentrumok, éttermek várják az irodaház dolgozóit, látogatóit.

 

Forrás:

Portfolio – Új irodaház épül a Bartók Béla úton

http://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/uj_irodahaz_epul_a_bartok_bela_uton.262197.html

 

Kép:

Bartók Udvar

http://bartokudvar.hu/

 

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.