Vissza a listához

Melyek a cégünknek leginkább megfelelő irodatípusok?2018.04.05

Melyek a cégünknek leginkább megfelelő irodatípusok?

Alábbi cikkünkben összevetjük a szolgáltatott iroda, a lakásiroda valamint az irodaház bérlés előnyeit és mutatunk 3-3 érvet, amit érdemes fontolóra venni az irodatípusok keresésénél. Természetesen nem lehet figyelmen kívül hagyni az egyéni szempontokat sem, mivel minden vállalkozásnak testre szabott igényei vannak. Viszont tapasztalatból tudjuk: mindenki megtalálja a számára, és a cége számára a megfelelő irodát.

 

Szolgáltatott iroda

A másnéven instant irodának is nevezett megoldás olyan professzionálisan berendezett és felszerelt irodát jelent, amely azonnali bérléssel rendelkezésre áll. Ezzel a cégek időt, pénzt és munkát spórolhatnak meg. Az iroda karbantartásáért a szolgáltató felelős, az elköteleződés pedig szólhat nagyon rövid, akár 1 hónapos bérlésre is.

targyaloMiért válasszuk? 

 1. Költséghatékony – Kisebb az induló költség, hiszen a bútorok és felszerelések beszerzése, beszerelési költségek, bérleti kaució, valamint egyéb járulékok és költségek mind lekerülnek a listáról. Így akár exkluzívabb lokáció is elérhető bármely cég számára. 
 2. Rugalmas – Változhatnak a vállalat paraméterei, melyet könnyedén lekövet a szolgáltatott iroda is, legyen szó akár hirtelen növekedésről vagy csökkenésről a cég életében, akár személyi állomány, akár anyagi lehetőségekre gondolunk. 
 3. Kisebb a kockázat – Sok esetben a szolgáltató biztosítja az elektronikai, telekommunikációs és egyéb eszközöket, sőt sok esetben az adminisztrációs személyzetet is, így ezeket terhelő kockázat sem a vállalkozás vállát nyomja. 

Kép: Szolgaltatottiroda.hu 

Lakásiroda

Budapesten az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendtek a lakásokból átalakított irodák, elsősorban kedvezően alacsony bérleti díjuk miatt. A közelmúltban azonban sokat veszítettek népszerűségükből, mert gyakran nem alakítható ki olyan reprezentatív környezet, mint például a szolgáltatott irodák esetében. 

lakásirodaMiért válasszuk?

 1. Alacsony bérleti költség – Lakás méretétől és elhelyezkedésétől függően. Azonban lakásbérlés esetén a kialakítási költéségek növelheti ezt az összeget, és az sem mindegy, hogy használt lakás vagy új lakás bérleti költségeit vesszük figyelembe.
 2. Kisebb cégeknek tökéletes megoldás – Csak a kedvező kialakításra kell nagy hangsúlyt fektetni.
 3. Számos lehetőség – Jelenleg az ingatlanpiacon nagy a kínálat, így számos lehetőség közül lehet választani.

Kép: pexels.com

Irodaház

Irodaházak esetében sokaknak a reprezentatív környezet, a professzionális megjelenés és a tágas terek jutnak eszébe. Első sorban ez utóbbi miatt választják a nagyobb cégek az irodaház bérlés lehetőségét, hiszen az első két ismérv ma már a szolgáltatott irodák esetében is fennáll.

irodaházMiért válasszuk?

 1. Teljes szolgáltatást nyújt – Recepció, karbantartó személyzet, parkolási lehetőség, biztonsági szolgálat, stb. ezeket általában tartalmazzák a bérleti díjak.
 2. Megbízható bérbeadó – Szabályozott bérleti feltételek, biztosított működés, melyek együttesen nagy biztonságot nyújtanak a bérlőnek.
 3. Nagy alapterület – Így akár hosszabb távra is lehet tervezni, hiszen még ha bővül is a cég, van lehetőség a terjeszkedésre, mielőtt költözésre kerül a sor. 

Kép: Új Iroda

Forrás:

 • https://www.portfolio.hu/ingatlan/iroda/van-irodaja-a-cegeteknek-ezzel-nem-art-tisztaban-lenni.252459.html
 • https://www.szolgaltatottirodak.hu/hirek/7-ok-amiert-szolgaltatott-iroda-lehet-legjobb-valasztas

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.