Roosevelt House of Business - Szolgáltatott1051 Budapest Széchenyi István tér 7-8.

Személyre szabott ár
SZOLGÁLTATÁS FELSŐFOKON

A kiadó iroda leírása

A Roosevelt Irodaházban található Budapest legújabb, csúcs színvonalon felszerelt szolgáltatott iroda business centere, amely XXI. századi szolgáltatásokkal, egyedülálló személyre szabott rugalmassággal várja új ügyfeleit a belváros legjobb lokációjában. 

Az irodaház kiváló elhelyezkedése a garancia a Szent István Bazilika és a Dunapart életbevágóan fontos kulturális, kulináris és társadalmi tereihez való közelségre. Az épület köti össze a Gresham Palota és a Magyar Tudományos Akadémia által határolt területet, mely a századokon átívelő építészeti megoldások egyedülálló és lenyűgöző példája. A környék bármilyen tömegközlekedési eszközzel - például metró (500 m), buszok (20 m), villamos (50 m), hajó (100 m) - és autóval is könnyedén megközelíthető. A Nyugati pályaudvar 3 km-re, a főbb autópályák (M0, M1, M3, M7) 5 km-re, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 20 km-re található az épülettől.

Iroda extra felszereltsége

- Berendezett irodák - Recepció szolgálat - Wifi - Légkondicionálás - Központi fűtés - 24 órás biztonsági szolgálat - Tárgyaló - Virtuális iroda lehetősége - Zuhanyzó

Irodaház szolgáltatásai

24 órás recepció és portaszolgálat

Étterem

Kártyás belépés

Bankautomata

Pékség

Kávézó

Parkolási lehetőségek

Mélygarázs

Irodaház elhelyezkedése

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek