Roosevelt House of Business - Szolgáltatott1051 Budapest Széchenyi István tér 7-8.

Személyre szabott ár
SZOLGÁLTATÁS FELSŐFOKON

A kiadó iroda leírása

A Roosevelt Irodaházban található Budapest legújabb, csúcs színvonalon felszerelt szolgáltatott iroda business centere, amely XXI. századi szolgáltatásokkal, egyedülálló személyre szabott rugalmassággal várja új ügyfeleit a belváros legjobb lokációjában. 

Az irodaház kiváló elhelyezkedése a garancia a Szent István Bazilika és a Dunapart életbevágóan fontos kulturális, kulináris és társadalmi tereihez való közelségre. Az épület köti össze a Gresham Palota és a Magyar Tudományos Akadémia által határolt területet, mely a századokon átívelő építészeti megoldások egyedülálló és lenyűgöző példája. A környék bármilyen tömegközlekedési eszközzel - például metró (500 m), buszok (20 m), villamos (50 m), hajó (100 m) - és autóval is könnyedén megközelíthető. A Nyugati pályaudvar 3 km-re, a főbb autópályák (M0, M1, M3, M7) 5 km-re, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig 20 km-re található az épülettől.

Iroda extra felszereltsége

- Berendezett irodák - Recepció szolgálat - Wifi - Légkondicionálás - Központi fűtés - 24 órás biztonsági szolgálat - Tárgyaló - Virtuális iroda lehetősége - Zuhanyzó

Irodaház szolgáltatásai

24 órás recepció és portaszolgálat

Étterem

Kártyás belépés

Bankautomata

Pékség

Kávézó

Parkolási lehetőségek

Mélygarázs

Irodaház elhelyezkedése

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek