Quadra (BC 30) - Váci út1132 Budapest, Váci út 30.

Jelenleg ebben az irodaházban sajnos nincs elérhető szabad terület.
€12.5-13.5/hó/nm

A kiadó iroda leírása

Az irodaház Budapest "új belvárosában", a Váci úton helyezkedik el, közel a Nyugati térhez. Az ismert WestEnd City Center bevásárló- és konferenciaközpont az irodaházzal szemben található. Az épület Váci úti és Balzac utcai homlokzattal is rendelkezik, és egy passzázson keresztül a Kresz Géza utca is közvetlenül elérhető. A BC 30 közelében található üzletek, éttermek, bankfiókok és posta széles körű szolgáltatást biztosítanak a bérlő cégek és munkatársaik számára. 

A BC30 Irodaház bérleményi területei a bérlők egyedi igényei szerint kerülnek véglegesen kiépítésre. Lehetőség nyílik egyterű és cellairodás bérlemények kialakítására is. Ennek megtervezéséről és kivitelezéséről a tulajdonos saját építész és kivitelező csapata gondoskodik. Az irodaház karbantartását és szakszerű üzemeltetését szintén a fejlesztő cégcsoport látja el a helyszínen állandóan jelen lévő karbantartó és diszpécser kollégák részvételével. 

Az irodaház a város minden pontjáról könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel (3-as metró Nyugati tér megálló, 4-es, 6-os villamos és számos busz és trolibusz járat), mind gépkocsival.

 

Irodaház műszaki adatai

  • Nagy alapterület egy szinten
  • Külön bejáratú irodaegységek
  • 4 csöves fan-coil légkondicionálás száraz hűtő berendezéssel kiegészíve (egyedi igény szerint split klíma is igényelhető)
  • Hang- és hőszigetelő, reflexiós üvegezésű nyílászárók
  • Zöldtetős belső udvarok
  • Korszerű, nagy méretű, kényelmes és gyors liftek (4 lift előcsarnok és emeleti szintek között, 2 lift előcsarnok és pince szintek között)
  • Tetszőleges számú telefonvonal, ISDN lehetőség
  • Rugalmas kábelezési lehetőség
  • Rugalmasan alakítható alaprajzi elrendezés

Irodaház szolgáltatásai

24 órás recepció és portaszolgálat

Raktár

Kártyás belépés

Parkolási lehetőségek

Mélygarázs

Irodaház elhelyezkedése

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek