Terrapark Next 'B' - Irodaház2040 Budaörs, Puskás Tivadar út 12.

€7-10/hó/nm

A kiadó iroda leírása

A budaörsi Terrapark Next 'A' és 'B' ideális székhelye azoknak a vállalatoknak, melyek számára az irodaházak professzionális felszereltségén és légkörén kívül a csendes, forgalommentes környezet és a természet közelsége is fontos. Az M1-es és M7-es autópályáról közvetlen lehajtás könnyíti a közlekedést; Bécs felől is kényelmesen elérhető, és persze Budapest belvárosából – különbusszal vagy a Móricz Zsigmond körtérről az ötpercenként induló 40-es autóbusszal. 

A környéken kellemes éttermek, kávézók, illetve munka utáni sportolási lehetőségek állnak az irodaházban dolgozók rendelkezésére. A közeli bevásárlóközpontokban (Auchan, Tesco, Ikea, Decathlon, Media Markt) a bevásárlás is kényelmesen bonyolítható, valamint az ügyintézés is könnyedén elvégezhető, hiszen bank, posta és orvosi rendelő is működik az irodapark területén. 

A Terrapark Next A és B épülete a JP Morgan nemzetközi befektetőcsoport tulajdonában áll. Magyarországi vagyonkezelőjük a ConvergenCE. 

A cég méretétől és profiljától függetlenül a Terrapark Next 'A' és 'B' épületeiben mindenki megtalálja ideális irodáját. Az 'A' épület elsősorban a kisebb cégek körében népszerű, míg a 'B' épület bérlői főként nagyobb nemzetközi vállalatok.

Irodaház szolgáltatásai

24 órás recepció és portaszolgálat

Étterem

Kártyás belépés

Parkolási lehetőségek

Mélygarázs, Felszín

Irodaház elhelyezkedése

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek