hu
Vissza a listához

Készül a Millennium Gardens2019.07.24

Készül a Millennium Gardens

A Millennium Gardens irodaház kivitelezése szerkezetépítési fázisba lépett. A Bayer Construct Zrt. végzi a szerkezeti kivitelezést, az épületet előreláthatóan 2021 közepén fogják átadni, azonban a földszint már az idén megépülhet, derül ki a TriGranit közleményéből.

"2019. június végével befejeződtek a Duna-parti Millennium Gardens irodaház mélyépítési munkálatai, a kivitelezés ezen szakaszát végző Swietelsky Kft. a munkálatok befejezésével párhuzamosan átadta a területet a szerkezetépítésért felelős Bayer Construct Zrt-nek, aki megkezdte az épület vasbeton szerkezetének építését. A vasbetonfalak, pillérek és vasbetonmag megépítésével az A-kategóriás irodaház a tervek szerint idén október végére éri majd el a földszintet, a leendő bérlők pedig 2021 második felétől foglalhatják el az épületet" – fejtette ki Tom Lisiecki, a TriGranit vezérigazgatója.

Az irodaprojektben 37 ezer négyzetméter bérbeadható irodaterület lesz, több, mint 500 parkolóhellyel, 200 kerékpártárolóval és elektromosautó-töltőhelyekkel felszerelve. A tervek a BREEAM Very Good minősítés figyelembevételével készültek el, mivel az épület tervezése során nagy hangsúlyt kapott a fenntarthatóság is.

 

Forrás:

Portfolio.hu

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek