Vissza a listához

Hatalmas, új projekt épülhet az Árpád hídnál2019.08.15

Hatalmas, új projekt épülhet az Árpád hídnál

A Váci úti irodafolyosó újabb irodaprojekttel bővül, méghozzá a cseh székhelyű UID csoport fejlesztésében, akik ezzel folytatnák terjeszkedésüket az európai irodapiacon. Két év múlva kezdenék el a 80 ezer négyzetméteres irodaprojekt fejlesztését, derül ki a CIJ Europe cikkéből.

Egy 2 hektáros területet vásárolt az Árpád híd pesti hídfőjének közelében a cseh fejlesztő cég a projekt megvalósításához. A projekt a Süllő nevet viseli, és mintegy 80 ezer négyzetméternyi irodát foglal majd magában. Két év múlva már meg is kezdhetik a munkálatokat, és a megépítés is 2 év lenne, azonban egyellőre nem rendelkezik építési engedéllyel a fejlesztő. A projekt értéke 49 milliárd forintnak megfelelő euró.

"A magyarországi csatlakozással csoportunk már egy negyedik országban is jelen lesz" - mondta Radek Mensik, az UDI Csoport alapítója.

A cseh cég hazájában inkább lakóparkok építésével foglalkozik, azonban a szerb és a lengyel piacon is aktívan jelen van. Több mint 100 lakásprojekt átadása fűződik a nevükhöz, és a Luka bevásárlóközpont Prágában.

Az Árpád hídnál már folyamatban van az Agora fejlesztése, a Nordic Light három irodaegyüttese és a New Age elnevezésű irodaprojekt is. Ezekhez adódik hozzá a Süllő és a Visegrádi utca találkozásánál épülő új projekt, amelynek helyén eddig fedetlen parkolót üzemeltettek, ami a tulajdonosváltás miatt bezárt, azonban augusztusban újra megnyithatja kapuit. Masaveu Internacional spanyol cég tulajdonában volt eddig a terület, akik az Iberostar Hotelt is fejlesztették.

 

Forrás:

Portfolio.hu

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek