hu
Vissza a listához

Ezek az irodaházak lettek az irodapiac legjobbjai2019.12.12

Ezek az irodaházak lettek az irodapiac legjobbjai

Tizedik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait a Portfolio által megrendezett Property Investment Forumon. A tízezer négyzetméter alatti és feletti projektekről egy hét tagú zsűri döntött. Az első helyen szerepelnek az Advance Tower II. és a Budapest ONE irodapark.

A szakmai zsűri tagjai között szerepelt Ágházi Gyula, Futó Gábor, Jellinek Dániel, Kovács Attila, Nagygyörgy Tibor, Noah Steinberg és Scheer Sándor.

Az év irodaprojektje 10.000 négyzetméter alatt: Advance Tower II. (Fejlesztő: Futureal)

Tavaly tavasszal kezdődött el a Futureal által fejlesztett Advance Tower II. építése. A Váci úton található irodafolyosón megvalósult irodakomplexus második része 8.000 négyzetméterről 20.000 négyzetméter bérbeadható területre bővült. Tavaly több, mint 34 millió euró értékű hitelszerződést írt alá a Futureal csoport a K&H Bankkal. Idén áprilisban értékesítésre is került az ingatlan, az első ütemét vásárolta meg az Erste Ingatlan Alap, a második fázis pedig határidős ügylet keretében kerülhet a portfóliójába. Összesen 68 millió eurót tesz ki az egész irodakomplexum értéke.

Az év irodaprojektje 10.000 négyzetméter felett: Budapest ONE (Fejlesztő: Futureal)

Összesen 65.400 négyzetméternyi irodaterület valósult meg a Futureal fejlesztésében három ütemben Őrmezőn, a Budapest PARK irodaparkban. Az első ütemet 2019 végén adják át, ez 25 ezer négyzetméternyi irodát és további 2.600 négyzetméternyi retail egységet foglal magába.

 

Forrás:

Portfolio.hu

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Azonnal költözhető iroda akár 100 főre?

Jelenleg nem talál ilyen lehetőséget a piacon! Ha kiemelkedő minőségű, azonnal elérhető, teljesen berendezett irodát keres 70-100 főre, ez az ideális hely Önnek!

Megtalálta