Vissza a listához

Etele Pláza Budán – Elindult az építkezés2018.06.21

Etele Pláza Budán – Elindult az építkezés

A Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró és az M1-M7 autópályák fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál nyílik majd meg 2020-ban Buda legnagyobb, és Budapest negyedik bevásárlóközpontja. A Futureal-csoport által megvalósított, mintegy 54 ezer négyzetméter bérbeadható területű Etele Pláza a várakozások szerint mintegy 40 ezer vásárlót vonz majd naponta.

A bevásárlóközpont jó elhelyezkedése miatt a fejlesztők optimisták a beruházást illetően. A Kelenföldi pályaudvart illetve az itt található buszpályaudvart naponta 165 ezren veszik igénybe, emellett Budapest ezen részén mintegy 235 ezren laknak, így tehát viszonylag jó vonzáskörzettel rendelkezik az épülő Etele Pláza. 

Az épületben a tervek szerint helymeghatározó és navigációs rendszer könnyíti majd a parkolást a közel 1300 autónak parkolási lehetőséget biztosító mélygarázsban. A plázán belül mobiltelefonos alkalmazás segíti a vásárlókat, hogy megtalálják az általuk keresett üzletet, éttermet, szolgáltatóhelyet vagy szórakozási lehetőséget.

A bevásárlóközpont főbejárati homlokzatára 30 méter magas és 30 méter széles függönyfal szerkezet, valamint a homlokzaton térben kiugró és visszahúzott dobozszerkezetek kerülnek külön szerkezeti megtámasztás nélküli. A belső térben egy közel 200 négyzetméteres interaktív LED kijelzős médiafelület várja majd a vásárlókat. Lesz belső rendezvénytér, valamint az éttermi szinthez közvetlenül kapcsolódó terasz.

A Futureal-csoport eddigi legnagyobb, ikonikus irodafejlesztési projektje, a Budapest ONE irodaház szintén az épülő Etele Pláza közelében épül, Őrmezőn. Az új irodaház első üteme közel 25 ezer négyzetméter bérirodát, valamint 2600 négyzetméter kereskedelmi és szolgáltatóegységet és zöld területet foglal majd magába.

Forrás:
https://index.hu/gazdasag/2018/05/16/elkezdtek_epiteni_a_legnagyobb_budai_plazat_kelenfoldon/

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek