Vissza a listához

Elindult a Liberty irodaház építése2019.09.20

Elindult a Liberty irodaház építése

A WING Zrt. szeptember elején elindította a Liberty irodaház építését. Az új épület a Telekom székház mellett, nyolc emeleten és 42 ezer négyzetméteren helyezkedik majd el. Prémium kategóriás irodák és kereskedelmi területek állnak rendelkezésre majd a bérlőknek.

Az épület homlokzatán elhelyezett színes „bagettek” és az egyedi formájú, parkra néző teraszok adnak karaktert az épületnek. Az iroda alatt négy szintes mélygarázsban lehet majd parkolni, ahol 680 autó fér majd el, és 280 darab bicikli az erre létrehozott tárolókban.

A BREEAM Excellent minősítést célozza meg a környezettudatosság jegyében az épület. Kerti csobogók, belső- és tetőkertek teszik egyedivé az irodaházat az energiahatékonyság érdekében beépítésre kerülő technológiák mellett. Legfelül budai hegyekre néző, panorámás skybar és egy sétánnyal kialakított növényház várja a felfrissülni vágyókat. Azok, akik az aktív pihenést részesítik előnyben, szintén a felső emeleten találják majd a futó és streetball pályákat.

A Népliget is szépül

A Könyves Kálmán körút – Albert Flórián út kereszteződésénél található a Liberty irodaház. A budapesti nemzetközi repülőtérről és az M5 autópálya felől is könnyű megközelíteni, ez az épület fogja alkotni a belváros kapuját. Tömegközlekedéssel az 1-es villamos és az M3-as metró is megáll itt.

Az irodaház terei rugalmasan alakíthatók, így különböző méretű vállalkozásoknak is optimális választás lehet. Egyetlen irodaszintje majdnem 5000 m2 alapterületű, ezért székháznak is megfelel.

Az itt kialakuló irodanegyed vonzerejét a 2020-ban teljesen megújuló Népliget is segíti. A Liberty irodaház átadása 2021 második felére várható.

 

Forrás:

Magyarepitok.hu

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek