Vissza a listához

Bemutatkozik a Liberty Irodaház2019.03.14

Bemutatkozik a Liberty Irodaház

A DPi Design által tervezett Liberty Irodaház megépülése egy újabb nagyszerű munkakörnyezetet kínál majd az ott dolgozóknak, ráadásul a Telekom modern székháza mellett. A színes kerámia homlokzat és beépített üvegház fogja még kellemesebbé varázsolni a környezetet a több mint 40 ezer négyzetméternyi prémium kategóriás irodának és kereskedelmi környezetnek, és még a BREEAM Very Good minősítést is megcélozza. A tervezés mellett az elhelyezése is nagyon jó, hiszen Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületében alakítják ki.

A Liberty Irodaház egy 8 emeletes, összesen 40 ezer négyzetméteres építmény lesz, optimalizált közlekedési rendszerrel és hatékony alaprajzi kialakítással. A kerámia homlokzat a modern kinézet kölcsönzése mellett árnyékoló funkciókat is betölt, az iroda alatt pedig egy négy szintes mélygarázs is épül több mint 680 autó parkolóhellyel, és 250 darab biciklitárolóval.

Mivel az épület a BREEAM Very Good minősítést célozta meg, ezért külön odafigyeltek az energiahatékonyságot növelő technológiákra és környezettudatosságra az épület tervezésekor.  Ezekhez tartoznak a napcsapdák, a kerti csobogók és a klímahomlokzatos üvegház a legfelsőbb szinten. Az extra szolgáltatások az irodaházakban egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak, hiszen a munkáltatók számára egyre nehezebb munkavállalókat találni, éppen ezért pihenő, lounge, étkező és co-working tereket is magában foglal majd az új irodaház. Az életminőség is kiemelt szerepet kapott, így a találkozást, a közös munkát és a rekreációt is arra alkalmas belső terekkel segítik elő. A legfelső szinten télikert és panorámás kávézó teszi még színvonalasabbá a létesítményt.

"Az volt a célunk, hogy az itt dolgozók számára mindennapos örömforrás legyen az ott tartózkodás. Ezt segíti a színes, vidám homlokzat, a gazdag belső kert, a teraszok az irodaszinteken, a télikert a szuper kilátással. Sőt, a tetőre még egy futópályát is terveztünk." - mondta Pintér Tamás.

A XI. kerületben található Liberty Irodaház a reptérről érkezőknek kaput képez majd a belváros felé, csakúgy, mint az M3-as metróval utazóknak. A környék közterei, mint az Orczy kert és a Nehru Park megújulnak, az M3-as metró Népliget állomásának felújítási munkálatai pedig rövidesen befejeződnek, ráadásul a környék szolgáltatások sokaságával gazdagodik majd 2020-ig a betervezett fejlesztéseknek köszönhetően. A Népliget környékén új kültéri sportlétesítmények, éttermek, kávézók, kulturális találkozópontokra alkalmas kiállítótermek és konferenciaközpontok is létesülnek majd. A következő két évben az új Közlekedési Múzeum és az Opera Műhely is itt kap helyet, amelyek mind nagy szerepet játszanak a környék városi atmoszférájának fejlesztésében. A Telekom székház és a Liberty Irodaház megvalósítása nagy lépés a Wing számára afelé, hogy a budapesti irodapiac dél-pesti alpiacán a Népliget környékét modern irodalokációvá avanzsálja.

„A Liberty Irodaházzal a WING egy nagyszabású és ikonikus, a fejlődő városrészt meghatározó újabb irodaépületet valósít meg Budapesten, a megszokott magas színvonalon.” – mondta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

 

Forrás:

https://www.octogon.hu/

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

93%-on van a budapesti irodaházak bérbeadottsága.
Adja meg a paramétereket kevesebb, mint 2 perc alatt, és személyre szabott ajánlatunkat küldjük még ma!

Árajánlatot kérek