Vissza a listához

Belvárosi irodaházak – Budapest legjobb lokációi2018.01.30

Belvárosi irodaházak – Budapest legjobb lokációi

 

Az irodapiac egyik legfontosabb paramétere a jó elhelyezkedés. A cégek számára fontos, hogy jól megközelíthető legyen, tömegközlekedéssel is; vegyék körbe szolgáltatóközpontok, éttermek, kávézók; preztízses környéknek számítson a hely; és kedvező legyen a munkakörnyezet. Mindezek mellett persze az ár és a minőség is top prioritás, de egy jó lokációval, sokminden eladható.

Budapest szinte minden kerületében találni kiváló irodalehetőségeket, mégis vannak kiemelkedő környékek, amelyeket most listázunk.

 

 1.Váci úti irodafolyosó

Egyértelműen Budapest vezető és egyben dinamikusan folyamatosan fejlődő lokációja. Gomba módra nőnek az új irodaházak, és a meglevőkre is egyre nagyobb a kereslet. A hármas metró vonalán elhelyezkedő irodasor könnyen elérhető a dolgozók és a partnerek számára is. Itt épül sok csúcskategóriás, vagy éppen legzöldebb iroda Budapesten. Váci Corner, Green House, Capital Square, Vision Towers, Agora Park, GTC Whitehouse – a sor hosszan folytatódik, és Váci irodafolyosó népszerűsége is folyamatos. 

 

  

 

 2.      V. kerület

Budapest abszolút belvárosának számító V. kerület és környéke nemcsak népszerű, hanem a legdrágább lokáció is a fővárosban. Magas színvonalú és kiváló elhelyezkedésű irodákat találunk itt, melyekhez limitált mennyiségük miatt nehéz hozzájutni. Kossuth tér és Szabadság tér környéke számos nagykövetségnek ad otthont, emellett olyan irodák emelik a hely preztízsét mint a Bankcenter vagy a Deák Palota, a Roosevelt Irodaház, és a József Nádor Irodaház.

  

  

 

 3.      Corvin negyed

A Corvin negyed környéke szintén kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik, tömegközlekedéssel is egyszerűen és gyorsan elérhető. Nemcsak új épületek adnak helyet irodák számára, de régieket is felújítanak, sőt a környék is megújulóban van. A Corvin sétány magát „új belvárosként“ reklámozza, és ezzel számos céget már megnyert. Corvin Irodapark és Corvin Towers, valamint az új Nokia székház mind növeli a környék népszerűségét.

  

 

 4.      Duna-part

A IX. kerület és a Duna-part vonala szintén népszerű hely az irodapiacon. Bár nem a szigorúan vett belváros része, mégis fontos terület az irodabérlők számára. Az utóbbi időben több ingatlant rehabilitáltak és üresen álló területeket is beépítettek. Ide épült a Vodafone új székháza a Millenium Tower irodaegyüttesben, itt található a kiváló minőségű Riverpark irodaház, és számos más lehetőség is.

 

 

 

Kiegészítés: Habár nem számít belvárosnak, mégis érdemes végül megemlíteni Dél-Budát, hiszen aki itt nézelődik, szintén kiváló adottságokkal rendelkező helyekre lelhet.

Budapest második legtelítettebb és legnépszerűbb helye. Itt főleg irodaparkokról beszélhetünk, mint amilyen az Infopark is, de önálló irodaházak is népszerűek a XI. kerület környékén. Idén röppent fel a hír, miszerint a MOL új székháza is ide épül majd, abszolút futurisztikus, exkluzív kialakításban. 

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

Ne maradjon le az aktualitásokról! Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A legfrissebb ajánlataink és a legújabb irodaprojektek, hírek egy helyen.