Loffice - Azonnali irodaBudapest, Salétrom u. 4, 1085

Jelenleg ebben az irodaházban sajnos nincs elérhető szabad terület.
€15-23/hó/nm

A kiadó iroda leírása

A Loffice frissen elkészült, kiadó irodáit és apartmanjait a legkorszerűbb technológiákkal felszerelt, 6 szintes, új bázisunkon kínáljuk kiadásra a nyitottság, sokszínűség és fenntarthatóság szellemében a munka- és életterek kreatív kombinációjával: kertkapcsolatos tetőteraszra kifutó standard és szolgáltatott irodák garázshasználattal.

Lehetőségek:

  • Standard irodák
  • Szolgáltatott irodák 
  • Hibrid irodák

A hibrid megoldást azoknak a cégeknek javasoljuk, akik irodabérleti költségeiket és tereik méretét csökkenteni szeretnék, viszont minőségben, designban és szolgáltatásokban nem kívánnak alább adni. Tökéletes megoldás arra az esetre, ha gyakran vagy váratlanul változik a csapatod mérete, így kiszámíthatatlan a szükséges irodaméret. Ezen cégek számára a drága iroda helyett egy olyan hibrid megoldást kínálunk, ami az otthoni munkavégzés és irodai lét kombinációját nyújtja. A hibrid modell lehetőséget nyújt arra, hogy a cégek a számukra szükséges funkciókat és szolgáltatásokat használat-arányos módon összeválogassák és csak annyit fizessenek, amennyi térre és/vagy szolgáltatásra az adott időszakban szükségük van. Ők akár egyszerre vehetik igénybe a coworkinget, tarthatnak fenn egy kisebb, privát irodát, a tárgyalókban és rendezvényterekben pedig konzultálhatnak az otthonról dolgozókkal.

Belvárosi lokáció: A Loffice új központja a budapesti bohém negyed centrumában, a Rákóczi tér és Palotanegyed tőszomszédságában, egy minimalizált ökológiai lábnyommal működő, okos épületben található.

Remek kerékpár- és tömegközlekedés: 4-6 villamos, 4-es metró, 83-as trolibusz, MOL Bubi állomás pár méterre, biciklitároló az épületben.

Modern és multifunkciós épület: standard és szolgáltatott irodák, közösségi iroda, tárgyalók és kertkapcsolatos rendezvénytér, világos, benapozott terek, mélygarázs, közösségi kert és tetőterasz, energiahatékony üzemelés, kisállatbarát.

Irodaház szolgáltatásai

Kártyás belépés

Kávézó

Parkolási lehetőségek

Mélygarázs

Irodaház elhelyezkedése

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek