Stories Offices - Szolgáltatott1061 Budapest, Király u. 26

Személyre szabott ár

A kiadó iroda leírása

FELSZERELT IRODÁK

Azonnal munkához látna? Bútorozott irodákat kínálunk! Kényelmes szék, széles asztal, kanapé a pihenésre és tárgyaló asztal várja a fontos dolgok megbeszéléseihez.

VERHETETLEN LOKÁCIÓ

Az iroda a belváros szívében helyezkedik el, néhány perc sétára a Deák Ferenc tértől, a pezsgő Király utcában egy gyönyörű hotel épületében, saját étteremmel.

ELSŐOSZTÁLYÚ SZOLGÁLTATÁSOK

A Stories Offices a minőségi szolgáltatást tekinti legfontosabb feladatának, hogy bérlői mindennap kényelmes, harmonikus környezetben és örömmel dolgozhassanak.

SZOLGÁLTATOTT IRODÁNK ELŐNYEI

profizmus + rugalmasság + költséghatékonyság

Az irodaházhoz tartozik a jól ismert Twentysix Budapest étterem, ahová bérlőinknek kedvezményt adunk. Valamint a konditermet működtető partnerünknél is kedvezményt élvezhetnek a Stories Offices ügyfelei. Az irodán belül ingyenes kávé fogyasztással, a recepción pedig teasüteményekkel kedveskednek kollégáink bérlőinknek. Az irodák árazása egyedülálló a piacon.

Egy olyan iroda ahol a szolgáltatás az első, hogy a Bérlőknek öröm legyen bejárni a munkahelyre. Célunk, hogy a Bérlő minden reggel örömmel jöjjön be az irodába tudva azt, hogy egy sikeres, gördülékeny nap áll előtte, ehhez a lendületes munkavégzéshez járul hozzá a Stories Offices számos szolgáltatása, és a kedves irodai dolgozók.

Az irodák teljes körűen felszereltek. Kényelmes szék, asztal amin minden elfér, kanapé a pihenésre, tárgyaló asztal a fontos dolgok megbeszélésére.

A Stories Offices a szolgáltatást tekinti legfontosabb feladatának, hogy a Bérlő mindennap kényelmesen, harmonikusan, jó környezetben, örömmel tudjon dolgozni.

  • Superior szoba - 2-3 fő 700 € (17-20m2)
  • Deluxe - 5 fő 1400 € (35-45 m2)
  • Executive - 8 fő 1800 € (50-60 m2)
  • Elnöki -   20 fő 5000 € (165-180 m2)

Irodaház szolgáltatásai

24 órás recepció és portaszolgálat

Étterem

Kártyás belépés

Fitneszterem

Pékség

Kávézó

Parkolási lehetőségek

Felszín

Irodaház elhelyezkedése

Kezdje velünk ... és folytassa új irodában

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek