hu

Tower Offices - Mom iroda - Csúcskategória Budapest, XII. ker. Csörsz u.52.

 
Személyre szabott
17 - 900 m2
 
Személyre szabott
17 - 900 m2

Gyöngyösi Zoltán

tulajdonos

Összehozzuk Önnek a legjobb ajánlatot a választott irodaházban.

+36 30 949 9709

Ajánlatkérés

Gyöngyösi Zoltán

tulajdonos

Összehozzuk Önnek a legjobb ajánlatot a választott irodaházban.

+36 30 949 9709

Ajánlatkérés

Irodaház szolgáltatásai

24 órás recepció és portaszolgálat

Étterem

Kártyás belépés

Bankfiók

Bankautomata

Pékség

Kávézó

Az irodaház jellemzői

Azonnal költözhető irodák egyedülálló szolgáltatásokkal: A Tower Offices MOM Park modern, színvonalas és rugalmas irodai megoldásokat kínál Buda egyik legfrekventáltabb pontján. Az Alkotás út 53. cím alatt, az „A” kategóriás MOM Park Irodaház legfelső emeletén elhelyezkedő, exkluzív irodaközpont irodahelyiségei nyitható ablakokkal és természetes fénnyel rendelkeznek. Az azonnal költözhető, panorámás irodák stílusos, olasz deisgnbútorokkal lettek beredezve, így biztosítva maximális kényelmet és reprezentatív üzleti környezetet Önnek és ügyfeleinek. Az Tower Offices MOM Park-ban frissen facsart narancslé és minőségi Nespresso kávé áll a bérlők rendelkezésére. Az irodaközpontból tágas, páratlan budai kilátást nyújtó, füvesített tetőterasz nyílik, ami alkalmas akár céges rendezvények lebonyolítására is. Az önálló irodák mellett, lehetőség van kisebb munkaállomások bérlésére is az erre a célre fenntartott co-work irodában.

Megközelítés és szolgáltatások: A kíváló elhelyezkedésű irodaház 24/7 biztonsági szolgálattal rendelkezik. A közös területeken elhelyezett kamerák és a kártyás beléptető rendszer mind a bérlők biztonságát szolgálják. Az irodaház mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető. Az épületen belül mélygarázs is található. Az irodaházban a liftek, az irodák, és a mellékhelyiségek is akadálymentesítettek. Az épületen belül található továbbá Vapiano, Leroy, Starbucks és további éttermek, kávézók érhetők el. 

Kiemelkedő műszaki felszereltség: Az A.B.E. Offices a hagyományos szolgáltatott irodaközpontoknál magasabb színvonalú tárgyalási és prezentációs eszközökkel rendelkezik. A reprezentativ illetve a nagyobb létszámú tárgyalások lebonyolítását egy gyönyörűen berendezett, 16 fős board room szolgálja. Itt egy 65’’-os okostelevízió és egy projektor is helyet kaptak. A forgókamerával ellátott videokonferencia-berendezés, a Nespresso kávégép és a minibár szintén megtalálhatóak reprezentatív tárgyalóinkban. 

A center központjában szakképzett személyzettel ellátott recepció helyezkedik el. A telefonhívásokat professzionális, IP alapú rendszeren keresztül bonyolítja a titkárság, ahol a bejövő hívások az egyes cégek nevében kerülnek fogadásra és továbbításra. Amennyiben a bérlő cég képviselői nem elérhetőek, az üzenetek átvételre kerülnek és a releváns információk emailen vagy smsben azonnal továbbításra kerülnek az illetékeseknek. A titkárság kezeli a bérlők ki és bejövő postáját is, egy fakkos mailbox rendszer segítségével. A bérlők vendégeinek fogadását, leültetését, valamint a felszolgálást szintén a recepció végzi. 

A center nemzetközi jellegét erősíti, hogy a recepciós személyzet emelt szinten beszél angolul. A közös területeken elhelyezett televíziókon a nemzetközi hírcsatornák élő adásai láthatóak. 

Ezen túlmenően a bérlők számos concierge szolgáltatást érhetnek el a titkárságon keresztül. Ilyenek például:

  • a fénymásolás
  • szkennelés
  • nyomtatás
  • nyomdai szolgáltatások
  • taxirendelés
  • utazásszervezés
  • belföldi és nemzetközi csomagküldés
  • rendezvényszervezés és catering szolgáltatások
  • relokációs szolgáltatások
  • jogi vagy a könyvelési tanácsadás

Iroda extra felszereltsége

Virtuális iroda szolgáltatás, Co-working szolgáltatások, Tárgyaló szolgáltatások, Konyhai fogyasztás (ballonos víz automata, tea, Nespresso kávé), Cégnév és logo kihelyezése, IT támogatás (rendszergazda rendelkezésre állása), Napi takarítás közös területeken és irodákon belül, Akadálymentesített irodák és mellékhelyiség, Assa Abloy biztonsági beléptető rendszerrel felszerelt irodák, Szélessávú Internet szolgáltatás kábeles és wifi eléréssel

Gyöngyösi Zoltán

tulajdonos

Összehozzuk Önnek a legjobb ajánlatot a választott irodaházban.

+36 30 949 9709

Ajánlatkérés

Parkolási lehetőségek

Mélygarázs

Gyöngyösi Zoltán

tulajdonos

Összehozzuk Önnek a legjobb ajánlatot a választott irodaházban.

+36 30 949 9709

Ajánlatkérés

A Tower Offices - Mom iroda irodaház elhelyezkedése

Budapest, XII. ker. Csörsz u.52.

Legfrissebb referenciáink

Akiknek már segítettünk irodát találni Budapesten:

Ajánlatkérés

Ne töltsön el fölösleges napokat irodakereséssel!

Adja meg a paramétereket 2 perc alatt, és szállítjuk az érdemi opciókat

MEGKERESSÜK ÖNNEK!

Adja meg a keresett iroda paramétereit 2 perc alatt
és csak a releváns ajánlatokat szállítjuk!

Ajánlatot kérek